Worker holding a cup of coffee.

Etusivu

Avoimet työpaikat

mindaccount executive

mindaccount executive

Tämä työpaikka ei ole sinulle, jos et usko digitalisaation olevan mahdollisuus pienille, keskisuurille ja suurille yrityksille. Eikä tämä ole myöskään sinulle, jos sinulla on aina enemmän vastauksia kuin uteliaisuutta ja oikeita kysymyksiä.

Service designer is speaking on the phone.

Jos taas näet digitalisaation tuomat mahdollisuudet, joskus jopa ennen muita, niin tämä paikka on ehdottomasti sinulle. Vielä enemmän se on sinulle, jos innostut ongelmanratkaisusta, olet aidosti kiinnostunut asiakkaan tai potentiaalisen asiakkaan liiketoiminnasta ja sen kehittämisestä.


Mindhive on mikkeliläinen ohjelmisto– ja palvelumuotoilutoimisto, jonka sydän on pienten puolella. Me uskomme, että kaiken kokoisten yritysten tulisi hyödyntää digitalisaation tuomia mahdollisuuksia oman toiminnan kehittämiseen. Teemme siitä mahdollista palvelemalla niin pieniä kuin suuriakin yrityksiä ja puhumalla asioista aina ymmärrettävästi.

Nyt etsimme joukkoomme asiakkuuspäällikköä. Tittelisi voi toki olla jotain muutakin. Olet firmamme ensimmäinen tässä positiossa, joten emme osaa tai edes halua laittaa sinua tiettyyn muottiin. Toivomme kuitenkin, että sinulla on ainakin jonkin verran jo kokemusta asiakkuushallinnasta ja teknologiapalveluiden myynnistä, pystyt kehittämään ja viemään asioita eteenpäin sekä itsenäisesti että osana tiimiä ja sinulla on rohkeutta  tuoda ideasi esille.  

 

Laita Villelle hakemusta mahdollisimman nopeasti, ja kerro miksi ja miten sinä voisit auttaa osaamisellasi meitä. Liitä hakemukseesi mukaan CV ja palkkatoiveesi. Ajatuksissamme on pohjapalkka + hyvästä työstä palkitseva provisio, mutta muutakin mallia voi ehdottaa. Lisääthän mukaan myös mahdolliset suosittelijat.


Hae paikkaa mahdollisimman ripeästi, sillä täytämme position heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja / hakemukset - Soita tai mailaa Villelle: 044 978 4000 / ville@mindhive.fi