Digitaalisen alustan testausta puhelimella.

Digitaaliset alustat

Digitaaliset alustat

Digitaaliset alustat

mindcloud mahdollistaa yritystoiminnan käynnistämisen alustataloudessa pienemmällä panostuksella.

mindcloud mahdollistaa yritystoiminnan käynnistämisen alustataloudessa pienemmällä panostuksella.

Etusivu

Digitaaliset alustat

mindcloud: Helppo ja kustannustehokas tapa päästä alustatalouteen

digitaalinen alusta

mindcloud

räätälöity

kustannustehokas

pilotointi

skaalautuvuus

mukautettavuus

jatkuva tuki

turvallisuus

kumppanuusmalli

ketterä ohjelmistokehitys

Digitaalisessa ajassa oikea alusta voi olla avain liiketoimintasi menestykseen. Me Mindhivellä ymmärrämme tämän digitaalisen muutoksen merkityksen. Siksi olemme kehittäneet mind­cloudin, räätälöidyn digitaalisen alustan, joka on suunniteltu helpottamaan alusta­markkinoille pääsyä. mind­cloud tarjoaa yrityksille kustannus­tehokkaan ja ketterän tavan uuden alustan pilotointiin ja lanseeraukseen. Alusta sisältää laajan valikoiman valmiita komponentteja, jotka voidaan räätälöidä vastaamaan yrityksen yksilöllisiä tarpeita.

Mindhiven sovelluskehittäjät toimistolla Mikkelissä.

mindcloudin avulla voit:

  • Pilotoida alustaa oikealla ja toimivalla versiolla huomattavasti pienemmällä investoinnilla kuin itse kehittäen alustan alusta alkaen.

  • Ketterämmin testata ja kehittää alustaa, jotta se vastaa paremmin asiakkaiden tarpeita.

  • Säästää aikaa ja rahaa, koska mindcloudin avulla ei tarvitse rakentaa alustaa alusta alkaen.

Mindhiven palvelumuotoilija soittaa asiakkaalle.

Oma alustasi mindcloudilla

mindcloudin kumppanuus­malli tekee alustan käytöstä entistäkin helpompaa ja turvallisempaa. Autamme sinua rakentamaan alustasi tarpeitasi vastaavaksi hyödyntäen moni­alaisen tiimimme asian­tuntijoita idean ja käyttö­kokemuksen muotoilusta tekniseen toteutukseen. Kumppaneina me huolehdimme teknisestä toteutuksesta, ja sinä vastaat omasta substanssi­osaamisestasi. Näin voit keskittyä siihen, mikä on sinulle tärkeintä: liike­toimintasi kehittämiseen.

Uuden alustan ja mindcloudin välisen suhteen visualisointi

Pilotti pienemmällä investoinnilla

mindCloudin avulla voit pilotoida alustaasi nopeasti ja kustannus­tehokkaasti. Valmis käyttöön tarkoitettu koodi­kantamme vähentää kehitysaikaa ja kustannuksia merkittävästi. Sinä voit keskittyä siihen, mitä osaat parhaiten - liike­­toimintasi pyörittämiseen.

Yhteisvastuu

mindcloudin kumppanuus­malli perustuu yhteis­vastuuseen. Kumppaneina teemme yhdessä työtä alustan kehittämiseksi ja onnistumiseksi. Tämä helpottaa yrityksesi riskien­hallintaa ja nopeuttaa alustan käyttöön­ottoa.

Skaalau­tuvuus

mindcloud on suunniteltu kasvamaan liike­toimintasi mukana. Olitpa sitten tuore yritys, joka haluaa hurmata markkinansa, tai vakiintunut toimija, joka suunnittelee laajentumista, alustamme voi skaalautua tarpeidesi mukaan.

Mukautet­tavuus

mindcloudilla voit räätälöidä digitaalisen alustasi vastaamaan ainutlaatuisia liiketoiminta­tarpeitasi ja asiakas­odotuksiasi.

Jatkuva tuki ja päivitykset

mindcloudin avulla saat digitaalisen alustan lisäksi omistautuneen asiantuntija­tiimin, joka on sitoutunut tarjoamaan jatkuvaa tukea ja päivityksiä varmistaak­seen, että alustasi pysyy ajan­tasaisena ja kilpailu­kykyisenä.

Turvallisuus

Priorisoimme tietojesi turvallisuuden. mindcloud on rakennettu edistyneillä turva­ominaisuuksilla suojatakseen liike­toimintaasi ja asiakkaittesi tietoja.

Onko sinulla idea omasta alustasta?
Ota yhteyttä ja kerro ideasi!

Referenssejä

Jäikö jotain mielen päälle?
Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää.

Sovelluskehittäjä Mindhiven toimistolla.