Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle mitä parhaimman käyttökokemuksen. Lisätietoa löydät tietosuojakäytänteistämme.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle mitä parhaimman käyttökokemuksen. Lisätietoa löydät tietosuojakäytänteistämme.

Mindhive Oy:n palveluita koskeva tietosuojalauseke

Mindhive Oy:n palveluita koskeva tietosuoja­lauseke

Tietosuojakäytäntö

Olemme päivittäneet tietosuojakäytäntöämme 9.7.2019.

Yksityisyydensuojasi on meille tärkeä

Mindhive Oy on sitoutunut suojaamaan palvelujensa käyttäjien yksityisyyttä ja noudattaa toiminnassaan tietosuojalainsääsäntöä ja hyviä tietosuojakäytäntöjä. Tässä tietosuojalausekkeessa kerromme Mindhive Oy:n henkilötietojen keräämistä ja käsittelyä koskevat käytännöt.

Mitä tietoa keräämme?

Käsittelemme tietoja, jotka ovat tässä tietosuojalausekkeessa määriteltyjen käyttötarkoitusten kannalta tarpeellisia. Käyttötarkoitus määrittää, minkälaista tietoa käyttäjistä kerätään eri tilanteissa.


Keräämme henkilötietoja rekisteröitymisen ja palvelujen käytön tai tutkimusten yhteydessä sekä muutoin asioidessasi kanssamme.


Keräämme alla mainittuja henkilötietoja riippuen palvelun luonteesta ja ominaisuuksista.

1. Mindhive Oy:lle antamasi tiedot

Käsittelemme palvelusta riippuen seuraavia Mindhive Oy:lle antamiasi tietoja:


  • Henkilön perustiedot ja tunnistautumiseen liittyvät tiedot, kuten nimi, nimimerkki, käyttäjätunnus tai muu yksilöivä tunniste, sähköpostiosoite, tiedot käyttämistäsi laitteista ja muut ohjelmiin liittyvät tiedot.

  • Itse palvelujen käyttämisessä tuottamasi sisältö


Keräämme tietoja eri tavoin, esimerkiksi antaessasi tietoja rekisteröitymisen yhteydessä ja eri palvelujen käytön yhteydessä

2. Palvelujen käytöstä johdetut tiedot

Palveluiden käyttötiedot:


Sisältöjen käyttö, kuten katsomasi tai kuuntelemasi ohjelmat tai lukemasi artikkelit. Tekniset tiedot ja laitetiedot: Laitetunnisteet ja päätelaitetta koskevat tiedot, kuten päätelaitteen malli ja yksilöllinen laite- ja/tai evästetunniste, päätelaitteen käyttöjärjestelmä Käytetyn laitteen tiedot, kuten:


  • internetselain, mobiiliselain, sovellus sekä selaimen versio

  • IP-osoite Istuntotunniste

  • istunnon aika ja kesto 

Analytiikka- ja segmentointitiedot

Verkkopalvelujen analytiikkajärjestelmien keräämät tilastointitiedot


  • Palvelujen käyttöhistorian perusteella käyttäjään liitettävät tiedot, jotka on johdettu havaitusta käytöstä ja/tai käyttäjän itse antamista tiedoista, esim. demografia, kiinnostuksen kohteet ja käyttäjien muu ryhmittely


Asiakasviestinnästä kerätyt tiedot, kuten uutiskirjeiden linkkien klikkausmäärät viestinnän tavoitettavuuden seuraamiseksi. 


Sijaintitiedot, mikäli olet antanut tietojen käsittelyyn nimenomaisen suostumuksesi.


  • Sijaintitietoja kerätään ainoastaan Mindhive Oy:n omalla sivustolla kävijöiden profilointiin aluettain. Tätä tietoa pyritään hyödyntämään markkinnoinnissa.

Luovutuksena saadut henkilötiedot

Saamme omien ohjelmasisältöjemme käyttöön liittyvää tilastotietoa sisällön jakelijoilta, kuten Google Analytics ja Hubspot. Tiedot toimitetaan Mindhive Oy:lle pseudonymisoituina, jolloin emme kykene tunnistamaan käyttäjän henkilöllisyyttä tiedoista.


  • Saamme tietoa omien sisältöjemme käytöstä sosiaalisessa mediassa. Tietoa käytetään sosiaalisen median kanavien hallinnoimiseksi sekä asianmukaisen keskustelun varmistamiseksi. Lisäksi tietoja käytetään asiakkaiden tiedusteluihin vastaamiseen.


Palvelujen tarjoaminen:


  • Käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme toteuttaa parempia palveluita. Henkilötietoja voidaan käyttää pilvipalveluiden toteuttamiseen ja käyttäjän tunnistamiseen. Tietojen avulla voimme tehdä palveluistamme henkilökohtaisempia, vuorovaikutteisempia ja käyttäjäystävällisempiä.


Tämä tietosuojalauseke on viimeksi päivitetty 9.7.2019.

Kuka on rekisterinpitäjä ja mihin voit ottaa yhteyttä?

Henkilötietojesi rekisterinpitäjänä toimii Mindhive Oy, osoitteessa Sammonkatu 12, 50130 MIKKELI. Yksityisyydensuojaan liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteessa contact@mindhive.fi.