Aavistus - xDelphi tulevaisuuden­tutkimuksen alusta

Digitaaliset alustat

Digitaaliset alustat

Digitaaliset alustat

Aavistus - xDelphi tulevaisuuden­tutkimuksen alusta

Mitä teimme?

Aavistus on tulevaisuudentutkimuksen alusta, jolla voidaan fasilitoida keskusteluja ja yhdessäoppimista reaaliajassa. Alusta mahdollistaa aktiivisen vuoropuhelun, jossa käyttäjät voivat ottaa osaa keskusteluihin, jalostaa näkemyksiään perustuen muiden mielipiteisiin sekä antaa aiheisiin uusia näkökulmia muiden pohdittavaksi.

Kuinka toteutimme?

Vastasimme kumppanina alustan konseptoinnista, suunnittelusta sekä teknisestä toteutuksesta. Projektissa uudistettiin täysin asiakkaan aiemman ratkaisun käyttöliittymä käyttökokemusta myöden, tavoitteenamme saavuttaa uusia markkinoita modernilla pilvipohjaisella SaaS-palvelulla. Tuotteen kehitys jatkuu kumppanuusmallilla.

Käytetyt tekniikat

React, TypeScript, NextJS, SanityJS, Firebase, Mailjet, Material-UI

Mindhive on ymmärtänyt erinomaisesti ohjelmistomme erityisvaatimukset ja modernisoinut suositun ennakointityökalumme 2020-luvulle ja samalla avannut selkeän kehityspolun pitkälle tulevaisuuteen. Yhteistyö on ollut jämptiä ja sujuvaa. Mindhivella on hieno kyky esittää luovia ratkaisuja, jotka ovat linjassa pitkän tähtäimen kehitystavoitteiden kanssa.

Toni Stubin

toimitusjohtaja, Metodix Oy

Kerron mielelläni lisää

Ville Venäläinen

+358 44 978 4000

ville@mindhive.fi